​​Telefon:​​​​​ 25 67 25 00

E-mail: lars-lc@mail.dk

Flisebelægning klares af vores dygtige medarbejdere

Skal du have udført arbejde med flisebelægning i Svendborg, Faaborg eller Odense? Hos Svendborgs Træfældning & Haveservice har vi en bred gruppe af medarbejdere med evner inden for mange forskellige områder. Et af de områder, hvor vi har en særlig ekspertise, er flisebelægning. 

Flisebelægning er noget, hvor kvaliteten på arbejdet virkelig kan ses i det færdige resultat. Med os til at stå for din flisebelægning får du et resultat, som du kan være stolt og glad for i mange år fremover.​

Hvilke former for flisebelægning kan vi klare?

Det korte svar på det ovenstående spørgsmål er – alt flisebelægning. Vores ekspertise gør os i stand til at udføre enhver opgave, så om du skal have lavet terrasse, indkørsel eller en sti, kan vi hjælpe dig.

Vi hjælper både med rådgivning i forhold til eksempelvis valg af sten og vandafledning. 

Vi lytter naturligvis også til din mening, og i samarbejde finder vi den optimale løsning til lige netop din flisebelægning.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for hjælp med flisebelægning, så kontakt os i dag. Vi deler hjertens gerne ud af vores erfaring, hvis du har nogle spørgsmål. Og med 10 års erfaring i branchen har vi oplevet lidt af hvert.

Du kan ringe til os i dag på telefon 25 67 25 00 eller du kan skrive til os på e-mail lars-lc@mail.dk​. Så tager vi os en snak om flisebelægning til netop dig. 

​​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret

​På vores facebook, kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

Du kan blandt andet opleve spændende billeder fra trætoppene.

Vi har også folk som kommentere og anmelder vores arbejde.​

​Kom med din mening om vores arbejde, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Vi glæder os til at se dig på facebook.