Brolægning klares af dygtige fliselæggere

Skal du have udført arbejde med flise- eller brolægning i Svendborg, Ringe eller Odense? Hos Svendborgs Træfældning & Haveservice har vi en bred gruppe af medarbejdere med evner inden for mange forskellige områder.​

​Et af de områder, hvor vi har en særlig ekspertise, er belægningsarbejde.

Brolægning er noget, hvor kvaliteten på arbejdet virkelig kan ses i det færdige resultat. Med os til at stå for din flisebelægning får du et resultat, som du kan være stolt og glad for i mange år fremover. ​

Hvilke former for flisebelægning kan vi klare?

Det korte svar på det ovenstående spørgsmål er: alle opgaver indenfor brolægning. Vores ekspertise gør os i stand til at udføre enhver opgave, så om du skal have lavet terrasse, indkørsel eller en sti, kan vi hjælpe dig.

Vi hjælper både med rådgivning i forhold til f.eks. valg af sten og vandafledning.

Vi lytter naturligvis også til din mening, og i samarbejde finder du og en brolægger den optimale løsning til lige netop dit projekt.

Hvad koster brolægning?

Vores priser varierer naturligvis alt efter projektets omfang, hvilket betyder, at det er svært at give en fast pris på brolægning. Vi står dog altid klar til at høre om den type belægning, du gerne vil have udført, og derefter giver vi dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi bestræber os på at holde vores brolægning så billig som mulig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for hjælp med flisebelægning, så kontakt os i dag. Vi deler hjertens gerne ud af vores erfaring, hvis du har nogle spørgsmål - og med 10 års erfaring i branchen har vi oplevet lidt af hvert.

Du kan ringe til os i dag på telefon 25 67 25 00 eller du kan skrive til os på e-mail lars-lc@mail.dk​. Så tager vi os en snak om flisebelægning til netop dig.

Nysgerrig på at høre mere?

​Indhent et uforpligtende tilbud!

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud, til en god og fair pris.

 
 
 
 
Vedhæft evt. filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✓ Vi dækker hele Fyn

Selvom vi er beliggende i Svendborg kommer vi med glæde ud på hele Fyn.

✓ Skræddersyet priser

Vi behandler alle opgaver individuelt - Prisen afhænger af opgavens omfang.

✓ ​Håndværkerfradrag

Vi yder fradrag på 6000 kr. pr. person over 18 år i husstanden.

✓ ​Både privat og erhverv

Vores opgaver består i alt fra klipning af firmaområder til fældning af træer.

"Effektivt arbejde. Veludført og meget flot ryddet op."  - En glad kunde

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet opleve spændende billeder fra trætoppene. Kom med din mening om vores arbejde, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Du kan også se flere anmeldelser fra tidligere kunder. Se her.